Over ons

Met 12 jaar ervaring in IT en een passie voor Gaming hardware worden alle Game PC’s zorgvuldig samengesteld. Altijd uit A-merk componenten. Door slim en groot in te kopen profiteert de klant van een krachtig systeem op hoge FPS. Dit voor een scherpe en eerlijke prijs. Om een nog betere prijs / prestatie te bieden worden enkele systemen aangeboden met een jong gebruikte videokaart. Wanneer dat het geval is wordt dit aangegeven op de product pagina met 6 maanden garantie in plaats van de gebruikelijke 24 maanden. Staat de PC die je zoekt er niet tussen ? Heb je speciale eisen of vragen over jouw nieuwe Game PC ? Neem dan contact op via Whatsapp of het invulformulier.

Reparaties en upgrades om de nieuwste games weer vloeiend te kunnen spelen zijn ook mogelijk. Stuur een berichtje met de wensen / klachtomschrijving / huidige hardware en een antwoord volgt doorgaans binnen een uur. Advies is altijd vrijblijvend en gratis.

cristech is gevestigd in Nuenen. Er kan op afspraak vrijblijvend getest en / of afgehaald worden. Er zijn altijd meerdere PC’s uit voorraad te bekijken. Verzending is mogelijk, stevig verpakt en verzekerd met PostNL. Bedankt voor het lezen en hopelijk tot ziens!

cristech
Nuenen
KVK: 72191953

Showroom