Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn het laatst gewijzigd op 1 December 2019

Bereikbaarheid

Telefoon / Whatsapp: 0613574273
Mail: info@cristech.nl
Adres: Tweevoren 60, 5672 SE Nuenen
KVK nummer: 72191953

Klik hier voor de contactpagina.

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing bij aankoop van een product uit onze webshop. In enkele gevallen zijn er aparte voorwaarden bij een product. Indien dit het geval is zal dit altijd vermeld staan op de betreffende productpagina.

 

Het aanbod

Wij doen er alles aan om de prijzen concurrerend en up-to-date te houden. In geval van een duidelijke prijsfout, een product wat dermate lager is dan de marktprijs behouden wij het recht de order te annuleren. Het aankoopbedrag zal dan binnen 3 werkdagen terug gestort worden.

 

De overeenkomst

Na iedere bestelling volgt een bevestiging vanuit Cristech per e-mail. In geval van verzending wordt een track & trace code verzonden naar het ingevulde e-mail adres.

 

Herroepingsrecht

Binnen 14 dagen kan een product zonder opgave van reden retour gestuurd worden. Vul hiervoor het invulformulier voor herroeping in. Binnen 7 dagen na ontvangst van het product, mits in goede staat, wordt het aankoopbedrag volledig gecrediteerd. Klik hier om het modelformulier voor herroeping te downloaden.

 

Verwachtingen tijdens de bedenktijd

Testen en vooral veel gamen, geen probleem uiteraard. Toch niet helemaal naar wens? Behoud het product dan zoveel mogelijk in originele staat. Mocht dat niet het geval zijn (denk bijvoorbeeld aan krassen op de behuizing) kan het zijn dat er een lager bedrag gecrediteerd wordt dan de oorspronkelijke factuurwaarde.

 

Na de retournering

Wanneer binnen 14 dagen aangegeven dat u het product graag wilt retourneren sturen wij hiervan een bevestiging per e-mail. Binnen 7 dagen na ontvangst van het product, mits in goede staat, wordt het aankoopbedrag volledig gecrediteerd.

 

Prijzen

  • De prijs van de producten en de verzendkosten zijn gelijk aan hetgeen dat staat vermeld op de website;
  • Door de aard van het bedrijf en producten die wij leveren valt cristech onder de margeregeling. DIt betekend dat er geen BTW meer afgetrokken kan worden van de factuur. Mocht u dit wel willen, bijvoorbeeld omdat u ondernemer bent stuur dan een mail naar info@cristech.nl zodat wij een aangepaste offerte met prijs inclusief BTW kunnen voorleggen. Bepaalde artikelen worden wel altijd met BTW verkocht, dit staat altijd duidelijk vermeld op de productpagina of bij het afrekenproces.

 

Bezorging

  • Voor 13:00 besteld is in 99% van de gevallen de volgende dag in huis. Uitgezonderd maatwerk. Hiervoor hebben wij doorgaans 1 extra werkdag voor nodig;
  • Verzending verloopt altijd verzekerd via MyParcel / PostNL;
  • Wanneer het pakket beschadigd of kwijtraakt tijdens transport ligt de verantwoordelijkheid bij cristech. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat er een nieuw product opgestuurd zal worden.

 

Klachten

  • Wij streven naar 100% klant tevredenheid en uitstekende service. Wanneer er toch een klacht is kan deze verstuurd worden per e-mail naar info@cristech.nl;
  • Uiterlijk binnen 2 werkdagen volgt een concreet antwoord.